Tervetuloa Riihimäelle Goldie's Groom Trimmauspalveluihin

Tarjoan osaamiseni kotikoirien turkin siistimiseen, näyttelykuntoon saattamiseen ja työstän turkkeja myös koiraurheilun edellyttämään käytännölliseen muotoon. Trimmauksen suunnittelussa huomioin koiran yksilölliset ominaisuudet, turkkityypin sekä ennen kaikkea omistajan toiveet onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi. Omien koirieni kanssa olen jo vuosia ollut mukana koiranäyttelyissä sekä eri koiraurheilulajien parissa, joten niiden turkinhoidolliset edellytykset ovat minulle tuttuja. Teen työtä suurella sydämellä.

Minulla on pitkän linjan kokemus yhteistyöstä koirien kanssa. Olen vuosien saatossa opiskellut koirien lajinomaista käyttäytymistä ja elekieltä sekä auttanut omistajia toimimaan haasteellisesti käyttäytyvien koirien kanssa erilaisissa tilanteissa, jotta arki ja elämä koiran kanssa on saatu sujuvammaksi. Työotteeni on rauhallista ja varmaa sekä koirassa luottamusta herättävää aktiivista yhteistyötä. Tarvittaessa neuvon omistajia huoltamaan oman koiransa turkin kotioloissa trimmauskertojen välissä.

Trimmaamoon ovat tervetulleita kaikki koirat omistajineen. Koiralla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta trimmaamisesta, sillä huomioin pennut ja ensikertalaiset varaamalla hyvin aikaa uuden opetteluun ja harjoitteluun. Turkin hoito ei ole ainoastaan esteettinen asia, vaan myös merkittävä tekijä koiran hyvinvoinnin, hygienian ja terveyden kannalta.


UUTISET

AJANKOHTAISET UUTISET JA KUULUMISET LÖYDÄT FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMISTA